Järvi-Pohjanmaan Perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturva

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus (Alajärven kaupunki, Vimpelin kunta ja Lappajärven kunta) tuottaa suun terveydenhuollon palvelut alueen n. 16.000 asukkaalle. Yhteistoiminta-alueen pääterveyskeskus sijaitsee Alajärvellä, lisäksi toiminta-alueella on toimipisteet Lehtimäen kaupunginosassa, sekä Vimpelin ja Lappajärven kunnissa. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue kuuluu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin. Ilta-, yö- ja viikonloppupäivystys tapahtuu Seinäjoella.

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa julistetaan haettavaksi 1.6.2020 klo 12.00 mennessä

KAKSI TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN VIRKAA 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä sekä digitaalinen kuvantamisjärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Odotamme hakijalta monipuolista hammaslääkärin työtehtävien osaamista.
Edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n lääkärisopimuksen ja kokemuksen mukaan, myös oman palkkatoivomuksen voi esittää.

Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Viran täytössä noudatamme 6 kk koeaikaa. Työpaikkamme on savuton.

Hakemus pyydetään toimittamaan Kuntarekryn sähköisen järjestelmän hakulomakkeen kautta (www.kuntarekry.fi).

Lisätiedot: vastaava hammaslääkäri Jaakko Anttila, p. 040 670 1501, jaakko.anttila@alajarvi.fi ja peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas, p. 040 351 7710, tanja.penninkangas@alajarvi.fi

Lisätietoja: www.jarvipohjanmaanperusturva.fi

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee lasten ja perheiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta

PUHETERAPEUTTIA SIJAISUUTEEN 1.7.2020-31.12.2021 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue muodostuu Alajärven kaupungista, Vimpelin ja Lappajärven kunnista (väestöpohja yht. noin 16 000). Haemme organisaatioomme puheterapeuttia, joka sijoittuu organisaatiossamme perhepalveluihin / kasvatus- ja perheneuvolaan. Perhepalvelujen muita työmuotoja ovat perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lapsiperheiden sosiaalityö, sekä lastensuojelu. Järvi-Pohjanmaan kasvatus- ja perheneuvola on osa perhepalveluja yhteistoiminta-alueen kehittyvässä perhekeskuksessa, jossa kaikkien toimijoiden tavoitteena on tukea lapsiperheitä erilaisissa elämäntilanteissa ja arjen haasteissa.

Puheterapeutin työ painottuu pääasiassa alle kouluikäisiin lapsiin. Lisäksi työhön kuuluu aikuisneurologisten asiakkaiden puheen, kielen ja nielemisen arviointi ja -kuntoutustyötä. Työ sisältää monipuolisesti ohjausta, arviointia ja kuntoutusta sekä moniammatillista yhteistyötä. Lähiverkostoina toimivat lastenneuvolat, päivähoidon yksiköt, koulut, psykologit, toimintaterapeutit, lääkärit sekä lasten kuntoutustyöryhmä. Lisäksi yhteistyötä tehdään aikuisten kuntoutustyöryhmän ja Alajärven terveyskeskuksen akuuttiosaston henkilökunnan kanssa.

Arvostamme hakijan kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä aikuisten ja lasten kanssa. Työn liikkuvuuden vuoksi oman auton käyttö on suotavaa. Tehtävään annetaan perehdytys ja tukena on kokenut tiimi. Yksikössä työskentelee kaksi puheterapeuttia.

Kelpoisuusehtona on laillistetun puheterapeutin tutkinto (559/1994). Palkkaus on alueella kilpailukykyinen perustuen kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES). Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme sijaisuuden täytössä myös opintojen loppusuoralla olevat hakijat.

Osana perhekeskuskehittämistä alueellamme on kehitetty vahvasti varhaisen tuen palveluja ja niitä on saatavilla hyvin. Työvälineet ja työtilat ovat ajanmukaiset. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen. Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä edulliset lounassetelit ovat osa henkilöstöetuja. Olemme valmiit keskustelemaan joustavista työajoista ja autamme tarvittaessa myös asunnon etsimisessä.

Sijaisuus täytetään heinäkuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Työaika on yleistyöaika (KVTES). Viran sijoituspaikka on Alajärven terveyskeskus. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote tehtävää vastaanotettaessa.

Tiedusteluihin vastaa: puheterapeutti Hanna Anttila p. 040 187 2203 ja perhepalvelujen johtava sosiaalityöntekijä Satu Mäki-Fossi p. 040 630 2625, etunimi.sukunimi@alajarvi.fi.

Hakuaika päättyy soveltuvan työntekijän löydyttyä, eli hakuajan päättymisaikaa ei ole ilmoitettu. Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, www.kuntarekry,fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Alajärvi 12.5.2020  Perusturvalautakunta

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVASSA

on haettavana SAIRAANHOITAJAN TOIMEN sijaisuus kotisairaalaan 29.5.2020 klo 12.00 mennessä

Haemme sairaanhoitajaa tilapäiseen palvelusuhteeseen kotisairaalaan ajalle 20.7.2020-1.6.2021.  Kotisairaala toimii Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella Alajärvellä, Lappajärvellä ja Vimpelissä. Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa omassa kodissa tai hoivapaikassa. Kotisairaalan tarjoama hoito on yksilöllistä ja asiakaslähtöistä.

Kotisairaalaan tullaan lääkärin lähetteellä ja hoitohenkilökunta toteuttaa hoitoa lääkärin ohjeiden mukaisesti. Hoidon siirtyminen osastolta kotiin nopeuttaa asiakkaan kotiutumista. Kotisairaalassa hoidamme esim. infektiopotilaita, joilla on suonensisäinen antibiootti- tai nestehoito, verensiirto- ja saattohoitopotilaita sekä diabeetikoiden hoidon tasapainotuksia kuin myös vaativimpia haavahoitopotilaita.

Pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä käytännön kokemusta sairaanhoitajan työstä. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus kotisairaalassa. Työ on kaksivuorotyötä.
Oman auton käyttömahdollisuus välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Toimen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n sääntöjen mukaisesti. Koeaika on 4 kk. Valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §: n mukainen rokotesuoja. Järvi-Pohjanmaa on savuton työpaikka. 

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  Hakemukset Kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta, www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat:
vs. akuuttiosaston palveluvastaava Minna Koskinen puh. 040 1663882 ,minna.koskinen@alajarvi.fi
vs. avohoidon palveluvastaava Birgitta Luoma-aho puh. 044 4659551, birgitta.luoma-aho@alajarvi.fi

 Alajärvellä 24.4.2020

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Järvi-Pohjanmaan perusturva tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Alajärvelle, Vimpelille ja Lappajärvelle. Asukkaita alueella on noin 16.000. 

Tarjolla on 2 virkalääkärin paikkaa sekä sijaisuuksia, jotka sopivat esim. YEK-vaiheen tk-palveluun tai muun kuin yleislääketieteen erikoistumisen terveyskeskuspalveluun. Joustavuutta tuo mahdollisuus itse vaikuttaa työpäivien rakenteeseen. Ulkopuolisiin koulutuksiin lääkärikunta pääsee tasapuolisesti.

Haemme myöskin kesälääkäreitä vastaanotolle sekä osastolle. LK5, LK6 tai LL.

Työaika on 38,25 tuntia/viikko, mutta voidaan myös sopia osa-aikaisuudesta sekä etätyönä. Potilastietojärjestelmä on Effica. Kilpailukykyinen palkka.

Olemme panostaneet viime vuosina erityisesti nuorten lääkäreiden ohjaamiseen. Seniorilääkäri vastaa lääkäreiden tutoroinnista. Hyvä konsultaatio mahdollisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Soita tai lähetä sähköpostia niin annamme lisätietoja:

Terveyspalvelujohtaja Ioannis Stogiannidis, p. 040 156 3766, ioannis.stogiannidis(at)alajarvi.fi

Apulaisylilääkäri Leena Uusitalo, p. 044 465 9502, leena.uusitalo(at)vimpeli.fi

Kurkkaa Facebook/Alajarvi ja kotisivut löytyvät www.jarvipohjanmaanperusturva.fi

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sijaisuudet

Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee lähihoitajia ja sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Jos sinua kiinnostaa vanhustyö asumisyksiköissä,
kotihoidossa tai nopeatempoisempi työ akuuttiosastolla, kiirevastaanotolla tai vastaanotolla kirjaudu sijaiseksi Kuntarekry.fi sijaisrekisterin kautta.

Alajärvi, vastaanottopalvelut, kiirevastaanotto: birgitta.luoma-aho@alajarvi.fi  sairaanhoitajat

Alajärvi, akuuttiosasto: minna.koskinen@alajarvi.fi, ari.ojajarvi@alajarvi.fi,  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kultakämmen: maritta.toppinen@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, Lappajärvi, Vimpeli, kotihoito: elina.niskakangas@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi (Lehtimäki), asumispalveluyksikkö Wilhelmiina: leila.lahti@alajarvi.fi  lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kaupinkartano: anne.yliaho@alajarvi.fi sairaanhoitajat, lähihoitajat

Vimpeli, asumispalveluyksikkö Venla ja Väinö sekä Kuntoutus- ja Intervalliyksikkö: tuula.kantola@vimpeli.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajatPäivitetty: 18.05.2020 12:09